‘Zien, horen en waarderen’

Paula is interim directeur geweest op mijn school van april t/m juli 2021.

Zij heeft in zeer korte tijd de zaken die niet goed liepen bij ons op school in kaart gebracht en op een efficiënte en bekwame manier verbeterd. Daar mogen we als team blij mee zijn en wij kunnen er in de komende tijd ons voordeel mee doen.

Ik heb met Paula zelf een persoonlijk traject gehad in diezelfde periode. Ik was al een hele tijd niet aan het werk. Ik ga daar niet in detail op in. Wat ik wel wil zeggen is dat ik me niet gezien, gehoord en gewaardeerd voelde. Ik was mijn vertrouwen in mijn leidinggevende helemaal kwijt. Dat was voor mij een nare periode. Die gelukkig op een positieve manier eindigde. Dat heb ik aan Paula te danken.

Zij heeft mij laten zien hoe je leiding kan geven. Zij is rechtdoor zee, vakinhoudelijk erg sterk en kan heel goed luisteren. Paula straalt rust uit en is empathisch. Vergis je niet….ze kan knopen doorhakken en beslissingen nemen. Dat moet je natuurlijk als leidinggevende ook doen.

Paula heeft door mijn boosheid en frustratie kunnen en willen kijken. Zij heeft mij gezien, gehoord en op waarde geschat. In korte tijd was ik weer volledig en blij aan het werk! Mijn vertrouwen als leidinggevende heeft ze. Ik ben blij en dankbaar dat Paula op mijn pad gekomen is . Zo kom ik ze niet vaak tegen.

Dank je wel Paula. Het ga je goed.

Wilma van der Pas