‘Het goede gesprek’

Periode: september – december 2022 bij de Driestroom in Den Bosch

Als je Paula ontmoet, ontmoet je een heel warm en integer mens met een passie en bevlogenheid voor het onderwijs. Ze is een zeer ervaren interim schoolleider en interim bestuurder. Vanuit een rustige en luisterende houding maakt Paula contact met de mensen in de school. Vervolgens heeft ze een heldere de analyse van wat de school nodig heeft om goed onderwijs te verzorgen. Daarbij zijn alle geledingen onder haar aandacht,  de leerlingen, de teamleden, de ouders van de school en de visie en werkwijze van het bestuur.

In de tijd dat ze bij de Driestroom was heeft ze gewerkt aan de professionele cultuur waardoor de teamleden het eigenaarschap hervonden. Een grote kracht van haar is het organiseren en visualiseren van de stappen die gezet moeten worden in de school en wie waar voor verantwoordelijk is.

Ze gaat een eerlijk en oprechte relatie aan met het personeel en schuwt niet om ongemakkelijkheden bespreekbaar te maken. Ze voelt zich verantwoordelijk voor de opdracht en zorgt dat de zaken goed geregeld zijn.

Dank voor de mooie gesprekken, jouw werk in de school en de fijne samenwerking!

Wanda Kasbergen, bestuurder stichting Pallas